Βάπτιση με θέμα το Αγγελάκι

Χθες παραδόθηκαν στη Γιάννα τα πραγματάκια για τη βάπτιση της μικρής της κορούλας. Και αφού πήρα το οκ τατααααν!! Σας τα παρουσιάζω με μεγάλη χαρά! (ναι ναι ο ενθουσιασμός μου δεν κρύβεται!!)Η βάπτιση αν και σε εορταστικό κλίμα, θα κινείται στις αποχρώσεις του ροζ του λευκού και του κίτρινου-χρυσού. Η μαμά Γιάννα διάλεξε το αγγελάκι ως θέμα για τη βάπτιση της μικρής Αγγελικής - Φαίδρας και αυτή τη δουλειά τη λάτρεψα!

Το προσκλητήριό μας, φτερά αγγέλου σε ιριδίζον λευκό και ροζ, φυσικά με ένα γλυκό φωτοστέφανο από glitter και μικρά αστεράκια να κρέμονται με ασημοκλωστή! Πως να μην το λατρέψεις αυτό το προσκλητήριο και πως να το πετάξεις ως παραλήπτης!!
προσκλητήριο βάπτισης αγγελάκι


προσκλητήριο βάπτισης αγγελάκι

Η μπομπονιέρα μας, ιδιαίτερη κι αυτή, το ίδιο σχήμα από τα φτεράκια κομμένο σε μέταλλο και στολισμένο ανάλογα. Δεν είναι σκέτη γλύκα;;


μπομπονιέρα βάπτισης αγγελάκι

μπομπονιέρα βάπτισης αγγελάκι

Δείτε τα και δίπλα δίπλα <3

προσκλητήριο και μπομπονιέρα βάπτισης αγγελάκι


 Το μοναδικό βιβλίο ευχών για την μικρή αγγελική , σε λιτή και ρομαντική γραμμή όπως το ζήτησε η μαμά της. Φτερό αγγέλου και πάλι με μια πολύ ιδιαίτερη κορνίζα στολισμένη με χάντρες και πέρλες! Τόσο η κορνιζούλα όσο και η φρασούλα μας είναι περασμένα με λευκό glitter και το αποτέλεσμα είναι τόσο.. "αγγελικό"!!

βιβλίο ευχών αγγελάκι

βιβλίο ευχών αγγελάκι

βιβλίο ευχών αγγελάκι

βιβλίο ευχών αγγελάκι