Μόνο για αληθινές πριγκίπισσες!!


Προσκλητήριο κάστρο πριγκίπισσας


Η νονά και θεία Άρτεμις με μεγάλο ενθουσιασμό περιέγραψε τι έχει στο μυαλό της για τη βάπτιση της μικρής της πριγκίπισσας. Από κοινού , μαμά και νονά αποφασίσανε να κάνουνε μια παραμυθένια βάπτιση για τη μικρή Ελπίδα, σε καθαρά παιδικό στυλ με πολύ χρώμα, πολλές κορώνες, καστράκια και συννεφάκια.
 Η Άρτεμις μου ζήτησε να της σχεδιάσω ένα πρωτότυπο προσκλητήριο το οποίο θέλει να έχει πάντα στο γραφείο της ενώ από την άλλη η μαμά Μυρένια ήθελε κάτι που να είναι ταυτόχρονα και πρακτικό γιατί πολλά από τα προσκλητήρια θα σταλλούν στο εξωτερικό. Το προσκλητήριο αυτό μας πήρε αρκετό καιρό να το φέρουμε στην τελική του μορφή. 
Τελικά όμως τα καταφέραμε, και πανέμορφα τρισδιάστατα καστράκια ετοιμάζονται και σύντομα θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την παραμυθένια βάπτιση της Ελπίδας!! Το προσκλητήριο λοιπόν , κλείνει και ενσωματώνεται σε μισό φακελάκι, κάνοντάς το επίπεδο, αλλά όταν ανοιχτεί για να φανεί το κειμενάκι, δημιουργείται βάση και το καστράκι στέκεται όρθιο. Ένα σχέδιο που μας έχει ξετρελάνει όλους και σίγουρα θα το δείτε σε πολλές και διάφορες παραλλαγές από δω και στο εξής!


τρισδιάστατο προσκλητήριο πριγκίπισσα

τρισδιάστατο προσκλητήριο κάστρο



τρισδιάστατο προσκλητήριο κάστρο


τρισδιάστατο προσκλητήριο κάστρο πριγκίπισσας


τρισδιάστατο προσκλητήριο πριγκίπισσα

τρισδιάστατο προσκλητήριο κάστρο πριγκίπισσας