Βάπτιση με θέμα το μονόκερο

Πόσο ενθουσιασμένη είμαι με τη μαμά Ρένα, πόσο!! Όταν μου ανέφερε οτι το θέμα που έχει επιλέξει για τη βάπτιση της κορούλας της είναι λίγο περίεργο, χαμογέλασα! Λέω για να δω τι θα ακούσω, γιατί πραγματικά σπάνια η επιλογή στα θέματα της βάπτισης είναι περίεργη! Συζητώντας, μου ανέφερε οτι ήθελε κάτι μαγικό για τη μικρή της, να συμβολίζει την αγνότητα και την φαντασία! Έτσι λοιπόν επέλεξε η βάπτιση να έχει θέμα τους μυθικούς μονόκερους! 
προσκλητήριο βάπτισης μονόκερος

Μετά το πρώτο ουάου ακολούθησε και ένα δεύτερο, πιο χαμηλόφωνο αυτή τη φορά! Πως θα καταφέρουμε να δουλέψουμε το θέμα , να το κάνουμε παιδικό και χρωματιστό; Πολλές ώρες αναζήτησης , ακόμη περισσότερες εργασίας, και τελικά μπήκαμε στην τελική ευθεία! Καταλήξαμε σε ένα υπέροχο προσκλητήριο, με πολλά χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ήθελε η Pένα, κρατώντας μια παιδικότητα, σε παστέλ αποχρώσεις <3 

προσκλητήριο μονόκερος

Λιλά, κίτρινο, ροζ, γαλάζιο, πράσινο και φούξια για τους μονόκερούς μας, χρυσό glitter για λεπτομέρειες, μια όμορφη πεταλουδίτσα που παίζει με τον μονόκερο, και ένα υπέροχο στεφανάκι με λουλούδια που τον στολίζει και ταιριάζει άψογα με τα ροδαλά του μαγουλάκια!

 Έχουμε ακόμη να φτιάξουμε πολλά πραγματάκια μιας και η βάπτιση θα γίνει την Άνοιξη, ωστόσο μιας και τα προσκλητήρια ετοιμάστηκαν πολύ νωρίς, και επειδή τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή, δεν κρατιέμαι να σας τα δείξω! Σίγουρα θα επανέλθουμε με ανανέωση της ανάρτησης όταν ετοιμαστούν όλα!

προσκλητήρια μονόκερος